A Lyoness Hírlevél

folyamatosan tájékoztat az utalványokról, a partnervállalatok exkluzív akcióiról és a nyereményjátékokról, valamint a Child & Family Foundation és a Greenfinity Foundation projektjeiről. Jelentkezzen fel és maradjon naprakész!

Lyoness Online Shopping

Gyűjtsön a Lyoness-szel minden vásárlás után Shopping Pointokat és profitáljon emellett számos Lyoness előnyből. Egyszerűen válassza ki a több mint 8500 online partnervállalat kívánt üzletét és a vásárlás után akár 5% Cashback-et és Shopping Pointokat kap

Lyoness online vásárlás - Pénzvisszatérítés minden vásárlás után

Lyoness Online Shopping Cashback-kel & Shopping Pointokkal!

A Lyoness-en keresztüli Online Shopping számos előnnyel köti össze az internetes vásárlást. Minden online vásárlás után a Lyoness ügyfelek akár 5% Cashback-et kapnak és emellett még Shopping Pointokat is gyűjtenek. Ezenkívül a Lyoness online vásárlás után speciális ajánlatokból is profitálhat, melyek további kedvezményeket, és speciális akciókat tartalmaznak. A Lyoness-en keresztül több mint 170 millió termék érhető el az országos és a nemzetközi online partnervállalatok kínálatából. Megtalálhatók közöttük olyan ismert márkák, mint pl. a Zalando, a Dell, az Apple Store, a Travel24 és számos más Online Shop is.

Vásárolni és ezzel jót tenni

Ön a Lyoness partnervállalatain keresztül intézett minden vásárlásával támogatja a Lyoness alapítványait, a Child & Family Foundationt és a Greenfinity Foundationt. A Lyoness számára fontos a vállalati felelősségvállalás (Corporate Social Responsibility/CSR), így a Lyoness Child & Family Foundation és a Lyoness Greenfinity Foundation segítségével számos CSR-projektet valósít meg.

Hogyan működik a Lyoness-en keresztüli Online Shopping?

A Lyoness ügyfelek bejelentkeznek a Lyoness weboldalán, a kereskedő keresésben kiválasztják a megfelelő Online Shopot, és a vásárlások után máris előnyökre tehetnek szert. Ne felejtse el megtekinteni az akciókat, és ezáltal további aktuális ajánlatokat szerezni!