A Lyoness Hírlevél

folyamatosan tájékoztat az utalványokról, a partnervállalatok exkluzív akcióiról és a nyereményjátékokról, valamint a Child & Family Foundation és a Greenfinity Foundation projektjeiről. Jelentkezzen fel és maradjon naprakész!

Lyoness Online Shopping

Gyűjtsön a Lyoness-szel minden vásárlás után Shopping Pointokat és profitáljon emellett számos Lyoness előnyből. Egyszerűen válassza ki a több mint 8500 online partnervállalat kívánt üzletét és a vásárlás után akár 5% Cashback-et és Shopping Pointokat kap

Lyoness online vásárlás - Pénzvisszatérítés minden vásárlás után

Online vásárlás a Lyoness-szel – gyorsabb és kedvezőbb vásárlás

A Lyoness online vásárlás gyors és kényelmes megoldást nyújt a Lyoness előnyökből való profitáláshoz. A nap 24 órájában vásárolhat stresszmentesen, válogathat a különböző ágazatok között, kihasználhatja a napi ajánlatokat és akciókat és minden vásárlás után pénzvisszatérítésben részesül, valamint Shopping Pointokat is gyűjt* – a Lyoness-en keresztüli online vásárlással Ön nemcsak pénzt, hanem időt is megtakarít.

*A pénzvisszatérítés a partnervállalatoknál történő vásárlások után (kivéve a Lyoness különleges ajánlatai) egy 1.500 forintos (kumulált) összegtől, hetente egyszer kerül átutalásra a megadott bankszámlára.

Az Ön Lyoness online vásárlási előnyei:

  • akár 5% Cashback
  • Shopping Pointok gyűjtése
  • több mint 7.200 Online Shop
  • több mint 170 millió termék
  • napi ajánlatok és akciók
  • a nap 24 órájában és stresszmentesen

shoppingwagerl

Sokoldalú ajánlat online vásárlók részére

A Lyoness-en keresztüli Online Shopping a vásárlási lehetőségek széles választékát kínálja Önnek. A Lyoness ügyfelek világszerte több mint 7200 Online Shop közül választhatnak, és nemzetközi szinten 170 milliónál is több termék és szolgáltatás megvásárlása után kapnak Cashback-et és Shopping Pointokat. Ennek kapcsán nem csupán a partnervállalatok kiváló minősége, hanem az ágazati sokszínűség is lenyűgöző. Olyan ismert Online Shopok, mint pl. a Universal Versand, az Apple Store, a Dell, a Puma, és a Neckermann csak néhány azon partnervállalatok közül, amelyek a Lyoness előnyöket online is biztosítják Önnek.

Éljen az ajánlatokkal minden nap

Aki a Lyoness-szel online vásárol, nem csak Cashback-et és Shopping Pointokat kap. Ezen túlmenően számos Lyoness partnervállalat biztosít vonzó ajánlatokat & akciókat Online Shopjaiban. Jelentkezzen be a Lyoness.hu weboldalon, az “Akciók megszerzése” menüpont alatt lépjen az “Aktuális akciók” oldalra, válassza ki a megfelelő akciót és vásároljon kedve szerint kedvezően.