A Lyoness Hírlevél

folyamatosan tájékoztat az utalványokról, a partnervállalatok exkluzív akcióiról és a nyereményjátékokról, valamint a Child & Family Foundation és a Greenfinity Foundation projektjeiről. Jelentkezzen fel és maradjon naprakész!

Lyoness Online Shopping

Gyűjtsön a Lyoness-szel minden vásárlás után Shopping Pointokat és profitáljon emellett számos Lyoness előnyből. Egyszerűen válassza ki a több mint 8500 online partnervállalat kívánt üzletét és a vásárlás után akár 5% Cashback-et és Shopping Pointokat kap

Lyoness online vásárlás - Pénzvisszatérítés minden vásárlás után

Elérhetőségünk:

lyoness-websiteiconWeboldal – tegyen szert előnyökre már az első kattintás után
Hol találja meg a választott partnervállalatot? Hogyan takaríthat meg pénzt és gyűjthet Shopping Pointokat a vásárlások után? Hogyan takaríthat meg még több pénzt minden vásárlás után az exkluzív Shopping Point Dealekkel és akciókkal? A válaszokat és további információkat itt egy kattintással megtalálja!

lyoness-newslettericonHírlevél – egy e-mail tele előnyökkel
A Lyoness hírlevél folyamatos tájékoztatást nyújt az utalványokról, a Lyoness partnervállalatok exkluzív akcióiról és a nyereményjátékokról ¬- valamint a Child & Family Foundation és a Greenfinity Foundation projektjeiről. Iratkozzon fel és takarítson meg pénzt és időt!

lyoness-socialiconKözösségi média – tetszik!
Legyen része Ön is interaktív közösségünknek a Lyoness Facebook, Twitter, és Google+ oldalán valamint a YouTube csatornánkon! Szóljon hozzá a bejegyzésekhez, nézze meg a fotó- és videó-gyűjteményeket, illetve használja ki a lehetőséget és tájékoztassa barátait a Lyoness-ről! Ajánlja tovább szabadon és örömét ossza meg másokkal is!

lyo-los-shopper-800

Lyoness – a vállalat áttekintése

A Lyoness egy ágazatokon és országokon átívelő vásárlói közösség a fogyasztók számára és globális törzsvásárlói program a Lyoness partnervállalatok számára. A Lyoness a nagyvállalatok, a kis- középvállalkozások és az online partnervállalatok verhetetlen hálózatát kínálja ügyfeleinek, mely számos vásárlási előnyt tesz lehetővé valamennyi ágazatban. ¬. A vállalatot 2003-ban alapították és azóta biztosítja ügyfeleinek a pénzvisszatérítés előnyét, valamint 2014-től Shopping Pointokat különleges Shopping Point Dealekhez vagy a termékek széles választékára nyújtott nagyvonalú ajánlatokhoz.

Lyoness – adatok, számok, tények
Ügyfelek: több mint 5.3 millió
Munkatársak: kb. 1.000 fő
Partnervállalatok: összesen közel 60.000
Cashback Pointok: 300.000

A Lyoness Group AG információit itt találja.


Igazolt árelőny és ellenőrzött minőség

A Lyoness megkapta az ISO 9001:2008 tanúsítványt, amely a vállalati folyamatokra és azok felépítésére vonatkozó nemzetközi előírásokat határozza meg. A minőség-ellenőrzés további igazolásaként a Lyoness megkapta a nemzetközileg elismert IQNet – tanúsítványt.

Vállalati felelősségvállalás

A Lyoness-en keresztül nemcsak az ügyfelek profitálnak. 2008 májusában létrejött a Lyoness Child & Family Foundation, és minden a Lyoness-en keresztül lebonyolított forgalom egy része ezen alapítvány javára íródik. 2012 ősze óta a Greenfinity Foundation a nemzetközi ökológiai projektek megvalósításáért kötelezte el magát. Az ügyfelek tehát nemcsak pénzt takaríthatnak meg és Shopping Pointokat gyűjthetnek minden vásárlás után, hanem ezáltal a rászoruló gyermekeket és családjaikat is támogatják, valamint hozzájárulnak a környezetvédelemhez.